Webinar: Woensdag 19-10 om 11:00

 

Vernieuwd: De koppeling van Assistent naar My TP

 

Maak met enkele muisklikken een volledige vergelijking vanuit Assistent en bespaar veel tijd!

Het vergelijkingsprogramma van My TP

My TP is het beste vergelijkingsprogramma voor particuliere schadeverzekeringen. Je vergelijkt naast de premies ook de dekkingen en voorwaarden, zodat je altijd het beste voorstel aan je klanten kunt voorleggen.

Bespaar veel tijd door gegevens nooit meer dubbel (en handmatig) in te voeren.

Met de unieke koppelingen vanuit My TP naar de extranetten van maatschappijen, heb je ook aan de ‘achterkant’ geen handmatige invoer meer. Alles is aan elkaar gekoppeld.

De koppeling vanuit Assistent naar My TP

Met de koppeling vanuit Assistent naar My TP laadt je met één druk op knop alle klant- en polisgegevens automatisch in My TP. Je hoeft alleen de gegevens te controleren en hebt vervolgens een volledige vergelijking voor je klant klaarstaan.

Dit is bijvoorbeeld handig als de klant een autowijziging of verhuizing heeft doorgegeven. Je ziet direct waar je met de nieuwe situatie het best terecht kan. Wijzigingen bij de huidige maatschappij of oversluiten naar een andere maatschappij.

Meld je nu aan: woensdag 19-10 om 11:00 uur

De webinar duurt ongeveer 30 minuten. We laten hierin de koppeling vanuit Assistent naar My TP zien en hoe je de werkzaamheden op gebied van particulier schade zo efficiënt mogelijk kunt inrichten.