Download hier de prijs-generator

Voer hier uw emailadres in, zodat we u de Prijs-generator toe kunnen mailen:

  Wat kost een medewerker eigenlijk?

  De besparing in tijd en geld

  Gemiddeld kost een werknemer bij een financieel dienstverlener aan salaris € 30,- per uur (DFO, 2013). Hierin zijn uiteraard niet alle bedrijfskosten in meegenomen. Maar, is de geldbesparing hetgeen waar naar gekeken moet worden?

  Een voorbeeld: In plaats van een half uur met een volledige offerte bezig te zijn kost het met My TP 5 minuten. De besparing is dan 85% van de tijd, dus € 25,- per vergelijking. Als je 100 vergelijkingen maakt, dan bespaar je dus € 2.500,- minus de licentiekosten van My TP.

  Het resultaat van tijd besparen

  Het voordeel van tijd besparen is niet alleen dat je ook geld bespaart. Veel kantoren hebben het druk en komen er (meestal) niet aan toe om al hun klanten proactief periodiek te onderhouden. Stel dat je met behulp van My TP 3 keer zoveel klanten kunt helpen in hetzelfde tijdsbestek?

  Soms heb je niet eens de tijd om de twee auto’s opnieuw te vergelijken, nadat de klant een nieuwe auto heeft gekocht. Wat als je geen extra tijd bent voor een vergelijking en hier net zo makkelijk de overige verzekeringen van verzekeringnemer in meeneemt?