Verstuur jij nog een aanvraagformulier in PDF?

Hoe vult de klant de slotvragen in als hij de PDF niet kan uitprinten? Een akkoord per mail?

Met het digitale aanvraagformulier van My TP kan de klant makkelijk alle aanvraaggegevens controleren en de slotvragen digitaal invullen.

De klant kan dit formulier op z’n mobiel, tablet of computer invullen. Er is geen printer meer nodig. Gemak voor de klant en voor jou als adviseur.

De klant wil worden ontzorgd. Help jij hem daarbij?

Bekijk in 3 minuten hoe het werkt:

Neem contact op meer informatie

Maak het makkelijk voor de klant!

Hoe werkt Het digitale aanvraagformulier?

Nadat je een vergelijking hebt gemaakt bepaal je (met de klant) welk voorstel het moet worden. Om dit voorstel uiteindelijk bij de betreffende maatschappij aan te vragen dienen de slotvragen en het akkoord nog bij de klant te worden opgevraagd.

Met My TP maak je met één druk op de knop een digitaal aanvraagformulier. Dit formulier verstuur je als tijdelijke webpagina (URL) naar de klant. De klant kan vervolgens in dit formulier de slotvragen invullen en zijn akkoord geven.

De klant hoeft geen PDF meer uit te printen en jij hebt jouw dossier weer op orde.

Je weet dat het moet, dus doe het dan ook.

Jouw klantdossier op orde

Niet alleen verplicht de verzekeraar dat je een ondertekend aanvraagformulier in het klantdossier hebt, maar je wilt zelf ook geen ‘gedoe’ achteraf.

Op het digitale aanvraagformulier van My TP staan dezelfde details als in het vergelijkingsoverzicht. Kiest de klant voor de goedkoopste optie, waar misschien wel mindere voorwaarden van toepassing zijn? Dan is dat zijn eigen keuze geweest en daar heeft hij ook zijn akkoord voor gegeven.

Gemak voor de klant, omdat hij geen PDF meer hoeft te printen, in te vullen, in te scannen en terug te sturen. Gewoon een link, waarop hij alles kan controleren en akkoord kan geven.

Ga jij het jouw klanten ook makkelijk maken?

Mijn naam is Rick Mulderij. Ik laat deze functie graag een keer zien tijdens een ZOOM-meeting.

Plan direct een afspraak in mijn agenda